Hero image

Vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en gezondheid

1. Wie voert de gezondheidstest uit?
Alle onderzoeken worden uitgevoerd door een leefstijlcoach. De resultaten van de gezondheidstest worden telefonisch teruggekoppeld door een medisch specialist.


2. Gaat de gezondheidstest van mijn eigen risico af?
Voor zorgkosten vanuit de basisverzekering geldt een eigen risico. De gezondheidstest wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering maar vanuit de aanvullende verzekering. Voor de diensten vanuit de aanvullende verzekering geldt nooit een eigen risico.


3. Wordt de gezondheidstest volledig vergoed?
Afhankelijk van hoe u aanvullend verzekerd bent, wordt de gezondheidstest volledig, gedeeltelijk of niet vergoed. Kijk daarom eerst goed in uw polis (meestal staan er een aantal diensten genoemd die u kunt 'afnemen' binnen een jaarlijks 'budget'). Er kan bepaald zijn dat u voor deze dienst een eigen bijdrage betaald. De kosten voor een gezondheidstest bedragen 200 euro (dit is het bedrag wat van uw budget wordt afgeschreven).


4. Wat gebeurt er met mijn testresultaten?
De testresultaten krijgt u direct schriftelijk mee naar huis. Tevens worden ze opgeslagen in ons beveiligde systeem de Vitlounge, zodat de medisch specialist u na uw afspraak kan bellen en de resultaten met u kan bespreken. De testresultaten zullen nooit aan derden worden verstrekt.